Kuka ei ole kuullut tarinaa pojasta joka ei halunnut kasvaa aikuiseksi? Siinä tapauksessa, sivistä itseäsi tai sinulla ei ole hajuakaan mistä aion puhua.

Mitä vikaa lapsekkuudessa on? No, keksiikö joku hyvän syyn? Ensinnäkin, sinut leimataan lapselliseksi. Ihanko tosi? Lapsekas kyllä voi olla ilman että on lapsellinen. Tai siis niiden ero on kyllä ymmärrettävissä. Kukaan ei varmaan oikeasti halua että hänet leimataan lapselliseksi. Lapsellisella ei ole kypsiä ajatuksia eikä kykene kypsään toimintaan, niinhän sitä sanotaan. Entäs lapsekas sitten? Sellainen ihminen omaa hyvän mielikuvituksen ja Oikean Kyvyn. Kuinka moni pystyy heittäytymään niin syvästi leikkiin ja omaamaan sellaisen mielikuvituksen? Sellainen ihminen joka sen on säästänyt eikä ole antanut muiden ihmisten viedä sitä. Pahat sanat ja teot, ne ovat varkaita. Mutta varkaatkaan eivät ole uhkarohkeita. Jos sinulla on itsetuntoa ja rohkeutta, ei mitään hätää. Mutta sinä, sinulla jolla on huono itsetunto, tulee varoa. Ovatko nuo ihmiset todella sinun rikkauksiesi arvoisia? Ei, vaikka ne muuta väittävät.

Kaikille tätä lahjaa ei ole edes annettu, se on sitten vain voi voi. Huonolle mielikuvitukselle ei oikeastaan voi mitään. Sitä voi kehittää lukemalla, katsomalla elokuvia, USKOMALLA. Mikä Mikä Maa on ja pysyy saavuttomattomana jos ei usko. Sillä tuonne maahan ei tarvitsee matkustaa lentämällä tai laivalla, se löytyy paljon lähempää, jokaisen päästä. Matka sinne voi olla helppo tai mutkainen, riippuu mikä sopii sinulle. Satuja ei voi kuitenkaan kysenalaistaa. Ne ovat, eivät ehkä.

Kasvoiko Peter Pan koskaan aikuiseksi? Kyllä hän kasvoi, hänestä tuli lapsenmielinen aikuinen, joka jaksoi yhä uudelleen ja uudelleen uskoa satuihin prinsessoista ja prinsseistä ja muihin sadun sankareihin. Satu saattaa päästä hyvinkin lähelle sitä mitä me kutsumme oikeaksi elämäksi. Kumpaa sinä elät, oikeaa elämää vai satua? Tämä erottaa nämä ihmiset.

Leffavinkkinä vielä Finding Neverland (pääos. Johnny Depp, Kate Winslet) joka kertoo miehestä joka loi Peter Panin ja oli näinollen hyvinkin samanlainen kuin luomansa hahmo.