No niin, vois tännekin vaihteeksi jotain laittaa :) Mutta ei ole taskaan mitään _asiaa_ you know. Kunhan omaksi ilokseni lörpöttelen, toivottavasti tietty teidänkin, haha.

Ensi maanantaina on sitten tutustuminen lukioon, jonne olen hakenut, jee! On sitä tämä kevät odotettukin... Ja millä menemme? Ihanan opomme kyydillä <33 (ymmärtäkää sarkasmia ystävät hyvät) Eihän siinä muuten mitään. MUTTA. Meillä on maanantaina koulussa myös erilaisen pukeutumisen päivä. Eli siis saa pukeutua ihan miten itse haluaa ja mahdollisimman erikoisesti ja niin miten ei yleensä pukeudu. No, minä pukeudun pissikseksi. Hieno homma, menen sitten lukioon sen näköisenä tutustumaan :) Ehkä aiheutetaan hilpeyttä siellä, sillä toinen ystäväni on myös pissis ja toinen semmoinen ernu. Mahtavaa tulee juu :D

Ja mitäs muuta. No, koulussa oli ihan älyttömän hauskaa, etenkin matikan tunnilla. En ala tässä sen enempää selittelemään, muuta kuin että kynän palasia oli paidan sisässä parikin ja semmosta. Ei siinä muilla niin hauskaa ollut, mikä ei minua ihmetytä yhtään. Se on semmoinen hassu juttu, että jos itsellään ei ole kivaa, sitä katsoo nenäänsä pitkin sitä kenellä/ keillä on ja ajattelee että no ompa lapsellisia. Sitten kun itsellään hauskaa, niin huomaa, että muut katselee tylsistyneenä takaisin ja sitä alkaa enemmän vielä itseään naurattaa. Onko kukaan huomannut tätä samaa ilmiötä?

Tehkäämme siis poikkeus. Naurakaamme toistenkin jutuille ja antakamme heille ilonsa eikä katsella naama nurin päin toisten ilakointia. Mitäs sitten jos ei tajua, mutta antaa hyvän tuulen tarttua, eikö niin?(siunausta)