Tulipa tuossa viikonloppuna kyseinen leffa katsottua ja tässä nyt sitten vähän arvostelua :)

Kertomus parturista, joka viidentoista vuoden päästä kotiseudulleen ja saa kuolla vaimonsa kuolleen ja tuomarin, joka hänet aikoinaan vankilaan laittoi, adoptoineen hänen tyttärensä. Sweeney Todd asettuu asumaan Rouva Lovett:n luo ja alkaa jälleen parturoida. Hän on hyvin katkera ja päättääkin, että koko yhteiskunta joutaa kuolla. Samalla eräs nuorimies rakastuu Toddin tyttäreen Johannaan ja aikoo pelastaa tämän keinolla millä hyvänsä. Sweeney Todd ja Mrs. Lovett keksivät kannattavan liikeidean, molempien kauppa käy. Oudosti vaan Toddin asiakkaat eivät enää parturi reissultaan palaa ja Mrs. Lovetti:n piirakat myyvät paremmin kuin koskaan. Mutta mitä niiden täytteenä onkaan..?

Kyseessähän on siis musikaali, jonka pääosassa vilahtavat mm. Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Timothy Spall sekä Sacha Baron Cohen. Hirveästi ennakkokäsityksiä minulla ei elokuvasta ollut, ja ihan hyvä niin. Suunnilleen puolet elokuvan repliikeistä on laulettu, ja no, jos sitä ei kestä niin en suosittele elokuvaa. Johnny Depp suoriutui lurittelusta mielestäni oikein hyvin, mutta kieltämättä elokuva, jossa ei lauleta, on mukavampaa katsottavaa. Itse en ainakaan tiennyt, miten siihen olisi pitänyt suhtautua. Juoneltaan elokuva oli aika simppeli ja köykäinen, jotain olisi tarvinut lisää. Elokuva loppui oikeastaan ihan hyvin, mutta minua jäi häiritsemään, kuinka kävi Johannan ja Anthonyn tarinan.

Elokuvasta jäi oikeastaan hieman mitätön olo. Ei kummallinen, ei erityisen mieleen jäävä. Ei todellakaan paras Depp-leffa, jos joku sitä odottaa. Mutta tämähän on vain minun mielipiteeni. :) Onko kukaan muu nähnyt tätä leffaa?

**½