Kyseessä on siis vuonna 2006 valmistunut elokuva, jonka katsoin eilen illalla. Pääosissa vilahtavat Jennifer Garner, Timothy Olyphant, Sam Jaeger, Kevin Smith sekä Juliette Lewis.

Elokuva Graystä, joka oli menossa naimisiin unelmien miehensä kanssa, mutta mies kuolikin ennen häitä. Gray on murheen murtama ja muuttaa samaan taloon kolmen miehen kanssa, jotka olivat kaikki menehtyneen miehen ystäviä. Grayn kihlatusta alkaa kuitenkin paljastua juttuja, joista Gray ei tiennyt mitään. Tämä tekee hänet entistä enemmän surulliseksi ja tilannetta hämmentää lisää se, että Gray kiinnostuukin yhdestä vainajan ystävästä.

Elokuva oli ihan hyvä, sanoisinko että tavallisen ennalta-arvattava draama-komedia, sellainen ei kovin syvällinen hyvänmielen elokuva. Juoneen olisi mielestäni voinut ujuttaa jotakin lisää, sillä se oli todellakin melko ennalta-arvattava. Elokuva ei myöskään ehkä sovi niille, jotka ovat lähimmäisensä menettäneet, sillä kerronta oli aika kepeää. Elokuvassa oli kuitenkin hyvä pointti: vaikka joku läheisesi kuolisi, tulee sinun itse jatkaa elämääsi. Tässä elokuvassa Grayn rakastuminen toiseen tuli ehkä vähän äkkiä, mutta toisaalta kyllä se kuvattiin hämmentävänä kokemuksena.

*****

Onko kukaan muuten nähnyt kyseistä leffaa ja jos on, niin mielipiteitä? :)