Katsoinpa eilen kyseisen leffan, joka on siis tälläinen ns. nuorisokomedia. Valmistusvuosi on 1999 ja pääosissa vilahtavat Julia Stiles, Heath Ledger, Joseph Gordon-Levitt, Larisa Oleynik, David Krumholz ja Andrew Keegan. Juoni on kutakuinkin tälläinen:

Kun Cameron (Gordon-Levitt) tulee uutena oppilaana kouluun, hän ihastuu heti palavasti söpöön ja suosittuun Biancaan (Oleynik). Ainoa ongelma kuitenkin on, että Bianca ei saa deittailla poikia, ennen kuin hänen kiekkuinen ja pelottava isosiskonsa  Kat (Stiles). Ongelma on myös se, että Kat ei halua tapailla poikia - eikä kukaan poika halua tapailla häntä. Cameron ja hänen ystävänsä Michael (Krumholz) keksivät juonen Joeyn (Keegan) avulla ja saavat palkattua koulun kovimman pojan Patrickin (Ledger) hommaan. Homma etenee kuta kuinkin hyvin, mutta kuten elokuvan juoneen sopii, myös ongelmatilanteita ilmenee.

Elokuva oli minusta hyvä, tälläiseksi nuorisoelokuvaksi ainakin, ne kun tuppaavat olemaan ihan päättömiä. Tämä oli kuitenkin jotenkin suloinen ja viaton, ehkä se johtuu siitä että se on jo noin 10 vuotta vanha. Plussapisteitä ropisee myös mainioista henkilöhahmoista ja etenkin Heath Ledger oli ihanan söpö roolissaan. Tämä on taas tälläinen hyvän mielen elokuva, tuskinpa kukaan loppuun pettyy. Suosittelen :-)