Katsoin eilen kyseisen elokuvan. Ennakko-odotuksia ei juurikaan ollut, olin jotain elokuvasta lukenut, mutta siinäpä se. Ja kyseessähän on uudelleen filmatisointi ensimmäisestä Ennustus-elokuvasta, joita on yhteensä neljä.

Elokuva kertoo siis perheestä, jolla on erikoinen poika. Aluksi se ei haittaa ketään, mutta kun poika on noin viiden vuoden ikäinen, alkaa tapahtua kummallisia asioita ja pojan vanhemmat tulevat epäluuloisiksi. Mukaan sotkeutuu vielä herttaisen oloinen lastenhoitaja, mutta aina kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Kun pojan äiti kuolee, pojan isä rupeaa selvittämään asiaa erään valokuvaajan kanssa. He matkustavat kauas Israeliin jossa tapaavat miehen joka kertoo kuinka poika, joka on PAHA, tulee tappaa.

Ja koska näitä osia on neljä, on selvää ettei paha saa tässä elokuvassa palkkaansa, vaan hyvä joutuu kärsimään ja paha saa jatkaa toimiaan. Pääosissa ovat mm. Julia Stiles, Liev Schreiber,  Seamus Davey-Fitzpatrick, David Thewlis ja Mia Farrow.

Minusta elokuva oli ihan hyvä, pelästyin muutaman kerran jopa :D Elokuva kuvasi hyvin pahuuden mahtia ja sai sunnilleen toivomaan, että olisi risti tässä kädessä ja ties mitä. Kuka uskoo, kuka ei. Minäkään en oikein tiedä, mihin uskon, eikä tuo elokuva asiaa parantanut. Mutta sen kyllä tiedä, että vastaavanlaista pahuutta, mitä elokuvassa käsiteltiin, on ihan oikeassakin elämässä. Se on siis minun mielipiteeni, muillahan voi olla ihan toisenlainen käsitys...

Ja nyt sitten vielä kysyn, että onko kukaan muu nähnyt kyseistä elokuvaa ja mitä siitä ajatteli? :)