Voisipas tänne taas jotain kirjoittaa :-) On ollut tässä kaikkea niin en ole jaksanut enkä ehtinyt, eikä tässä nytkään mitään ihmeempää aihetta ole, kunhan huvikseni lörpöttelen.

Huomenna mennään kaikkien ysien kanssa Helsinkiin. Se on ikään kuin semmoinen luokkaretki. Aamulla lähdetään siinä kahdeksan jälkeen ja tullaan sitten illalla suurin piirtein siinä kahdeksan maissa. Käydään Sotamuseossa, Sanomatalolla ja Sea Lifessa ja uskon, että tulee ihan kiva päivä, vaikka sadetta onkin luvattu...Tänään, tai siis, huomenna, Suomi pelaa jälleen USA:ta vastaan, kello kahden aikaan yöllä. Meinaanko katsoa? Joo, jos vaan saan tai jaksan. Viimeksi se niiden peli päättyi tappeluun ja suomelta oli kaksi pelaajaa pelikiellossa, että mitähän tällä kertaa sitten :-D Ja jos katson, niin missähän välissä mä meinaan nukkuakin... No, katsellaan.

Ja koska tuosta lätkästä nyt olen vaahdonnut, niin kysynpä että kuinka moni seuraa noita kisoja ja yleensäkin lätkää? Mä en oikeastaan muuten jääkiekkoa seuraa kuin noita mm-kisojen suomipelejä, koska en henkilökohtaisesti koe mitenkään jännäksi esim. jääkiekon sm-kisoja. Kaikki on kuitenkin suomalaisia (no, ei kaikki tietenkään, niitähän tulee paljon muualtakin) ja sillä tavalla samaa massaa. Joo. Ehkä mä lopetan nyt tähän :-D

See ya.