Tittidii, voisipa tännekin jotain runoilla taas vaihteeksi :)

Juu. No, hyvää kuuluu. Koulussa pyyhkii ihan hyvin, tämä viikko aikaa tehdä äikän tutkielma valmiiksi (niin pitikö se taas jättää viime tippaan, pitikö) ja huomisiin ruotsin epämääräiset verbit sanakokeeseen pitäisi lukea. Ruotsi on muuten ihan kamala kieli, eikö? (sori vaan suomenruotsalaiset tms) Mutta eihän siinä ole mitään logiikkaa! Konsonantteja toisensa perään, kyllä siinä menee kieli vähän solmuun.

Koulussa kaikki ysit heittelee seiskoja, eli mopoja, vesi-ilmapalloilla ja se on muka niin hauskaa että. Minä en kyllä ymmärrä sitä touhua, sillä minuunkin on osunut. Pitääkö niitä palloja heitellä jos sihti on huono? No, minä kyllä kostan. Tarkoitukseni on teippailla vessojen hanoja (niin että kun sen aukaisee, vesi sinkoaa käsiään pesevän päälle). Hauskaa? Ei, mutta kuuluu asiaan. :) (ai mitä minäkö muka ristiriitainen?)

Ja ollaan Liinan kanssa saatu upea idea: kirjoitetaan yhdessä tarina. Tiedätte sitten joulun alla ostaa sen tai toivoa joululahjaksi, kun se julkaistaan :D No joo, hauskaa. Ei olla edes vielä kunnolla suunniteltu. Ja mie olen lukenut Harry Potter ja Viisasten kiveä - enkuksi! Se on oikeastaan yllättävän helppoa, ettei tule oikeastaan edes ajatelleeksi lukevansa enkuksi. Mutta juu. Ja tänään olis vielä tarkoitus ommella yks semmonen kiva mekko :P

Ja Suomi pelaa tänään Slovakiaa vastaan, telkkarin ääreen siitä sitten! (klo 22.25) :)