Niin, taas se on viikko mennyt ja viikonloppu! Minä lähden tänään mummolaan siivoamaan, mutta tulen jo huomenna takaisin :) Ruotsin maikka on ihan ääliö, ei sitten antanut yhtään läksyä taas viikonlopuksi. Niin no, mitäpä muuta tekemistä meille nuorilla olisi kuin tehdä innokkaasti läksyjä!

Koulussa oli sellainen kansallisuuspäivä. Elikkä meidän kouluun tuli vierailulle ulkomaalaisia aikuisopiskelijoita ja jotkut sitten esitteli niille koulua (kuten siskoni ja Houkka!) ja semmosta. Onneksi en minä. Tosin olisihan se harjoitusta ollut kun sinne Englantiin menen :P

Ja mitäs muuta. Joo viestinnän tunneilla oli ihan kivaa. Kuvattiin kaikkea sairasta yhteen musiikkivideoon. Minun piti mm. esittää sellaista sammumispisteessä olevaa tyyppiä joka istui vessanpöntön päällä ja rojahti sitten laittialle. Oli hauskaa. Ja kun vessasta tultiin, niin eräs opettaja sitten kysyi että olikos meillä jotain paljastavia kuvauksia siellä vessassa. Kyllä :'D Vastasin sille, että juu, strippasin, mutta ei tainnut kuulla ja ihan hyvä niin.

Plaa. Täytyy sanoa että oli todella fiksu postaus. Enjoy. Mitäs teidän perjantaihinne? :)